bouwsystemen_iSOX

Waterdicht bouwsysteem voor elk project

De badkamer is geëvolueerd naar een ruimte van totaalbeleving. Meer dan ooit moet de aandacht worden gevestigd op het belang van een gegarandeerde waterdichting alvorens de ruimtes af te werken.

Met iSOX bouwden we waterdichte systemen uit voor de opbouw van wanden en vloeren in natte ruimtes, wellness centra en zwembaden. Met de DIN 18534 norm en het ETAG 022 certificaat garanderen onze systemen 100% waterdichtheid

Waterdichting voor tegels

Wil je een waterdichte ondergrond voor het betegelen van de wand of de vloer in een natte ruimte? Kies jouw specifiek bouwsysteem met iSOX bouwplaten, afdichtingsdoeken of -matten al naargelang de toepassing en ondergrond. Klik door en download de pdf van het hoofdstuk of vraag de volledige brochure aan.

Waterdichting voor stuc

Werk je de wand of vloer in een natte ruimte af met stuc, volg dan deze specifieke compoundafdichting instructies voor een 100% waterdicht resultaat. Klik door en download de pdf van het hoofdstuk of vraag de volledige brochure aan.

Specifieke waterdichting

Voor wellnesscentra en zwembaden is een perfecte waterafdichting de grootste uitdaging. iSOX biedt 100% waterdichte bouwsystemen en systeemcomponenten om hierin met glans te slagen. Ook waterdichte voorgevormde of volledig op maat gemaakte wellness elementen behoren tot ons gamma. Klik door en download de pdf van het hoofdstuk of vraag de volledige brochure aan.