PaginaCertificaten

Mét certificaat, dé zekerheid voor de vakman

Mét certificaat, dé zekerheid voor de vakman

ETAG 022, Europese norm voor
waterdichtingssystemen én DIN 18534,
Duitse norm voor de afdichting van binnenruimten

De badkamer, geëvolueerd naar een ruimte van totaalbeleving. Het gebruik ervan is enorm toegenomen en intensiever dan voorheen. Meer dan ooit moet de aandacht worden gevestigd op het belang van een gegarandeerde waterdichting alvorens de ruimtes af te werken. Voegwerk en kitvoegen zien er ogenschijnlijk prima uit, maar dat het ook waterdicht is valt niet te garanderen. De vele schadegevallen door waterlekkage zijn niet te overzien.

DIN 18534

Recent is mede daarvoor een zeer raadzame Duitse norm DIN 18534 uitgebracht. De nieuwe DIN “afdichting van binnenruimten” omvat allerlei regelgevingen voor de planning en uitvoering met plaatmateriaal, baanvormige en vloeibare afdichtingsmaterialen die tot nu grotendeels in bedrijfseigen informatiebladen beschreven werden. Ons team en onze tools kunnen u met raad en daad bijstaan en adviseren over deze plaatsingsvoorschriften.

Er zijn verschillende afdichtingsmaterialen en producten beschikbaar in de markt, maar iSOX wil een garantie bieden met totaalsystemen rekening houdende met de Duitse norm DIN 18534. Meer nog, iSOX biedt een sluitende garantie voor de waterdichting van de vochtige ruimtes.

ETAG staat voor European Technical Approved Guidline

ETAG 022 is een garantiecertificaat voor waterdichtingssystemen voor zowel vloeren en wanden in vochtige ruimtes. Een onafhankelijk Europees instituut onderschrijft 100% waterdichting van de iSOX waterdichtingssystemen volgens de verschillende waterinwerking klassen(W0 tem W3 volgens DIN 18534), wat volledig los staat van de resultaten uit interne bedrijfstesten. Met dit bewijs zijn we met iSOX instaat een volledige garantie te bieden op de waterdichting van private badkamers en hotels, alsook vochtige ruimtes in scholen, sportfaciliteiten en rust- en ziekenhuizen.

Ontdek onze instructievideo's

Weet u niet hoe u uw volgende project start? Bekijk onze handige stap-voor-stap instructievideo's.
Toon video's

The total wet room solutions package from a single source

iSOX wet room solutions have the capabilities to offer a total wet room solutions package provicting high quality, value added, innovative building systems that are fast safe, easy to install and totally waterproof.

Blijf op de hoogte!

Volg ons en ontvang de laatste product updates.