Douchegoot STUC op vloer-iSOX

Stuc op vloer

Bouwsystemen voor Stuc op Vloer

Voor de waterdichting bij stucafwerkingen wordt gewerkt met Botament MD1. Een 1-component speciaal cementcombinatie, voldoende druksterk doch met de nodige flexibiliteit die de scheuroverbrugging van de aangebrachte stucafwerkingen bij uitzettingscoëfficiënten (∆T)  kan garanderen.

In de iSOX brochure lichten we de bouwsystemen voor de compoundafdichting voor douchegoten nader toe. Download de PDF voor alle details.

Brochures

Wat je wilt weten

Als de I-Buddy installatiemal niet kan worden gebruikt door bijvoorbeeld plaatsgebrek dient de iSOX zelfklevende waterdichte afdichtingsband te worden gekleefd op de rvs onderkant van de douchegoot. De polypropyleenvliezen van de zelfklevende afdichtingsband zorgen voor een zeer goede hechting van de Botament M21HP Speed of Botament M200 zodat de iSOX douchegoot STUC drain voldoende stabiel wordt geïnstalleerd.

In geen geval mag de iSOX douchegoot STUC drain tegen de muur worden geplaatst!

De verzande flens van de iSOX douchegoot STUC drain moet met de ISOX afdichtingsband 0.2 worden verbonden met de omliggende aangebrachte chape. Deze kan ook met Botament MD1 worden aangebracht.