Banner Over Ons_iSOX

Over ons

iSOX is een Belgische onderneming met aan het roer een jong en dynamisch team. We dragen klantentevredenheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Team ISOX
Team ISOX

Wat iSOX biedt is waterdicht

iSOX biedt een totaalpakket van hoogwaardige, innovatieve systemen voor natte ruimtes:

  • een hoogkwalitatief, betrouwbaar product
  • bouwsystemen die snel, veilig en eenvoudig te installeren zijn
  • 100% waterdichtheidsgarantie
  • garantie en zekerheid dankzij onze certifiëringen en kwaliteitslabels

Méér dan 10 jaar expertise heeft ons geleid naar hoogkwalitatieve producten én totaalpakketten voor de opbouw van waterdichte wanden en vloeren, zowel binnen als buiten.

We hechten veel belang aan klantencontact en komen je graag begeleiden bij de opstart van de werf of staan jou te woord bij een vraag over onze producten.

➡ Al onze producten worden verdeeld via bouwhandel, tegelhandel en sanitairhandel. Heb je specifieke vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

HP21speed Botament ISOX
HP21speed Botament ISOX

Botament | Optimale garantie voor elke ondergrond

Met BOTAMENT, onze partner in bouwchemie, vult iSOX het eigen gamma aan met de meest kwalitatieve bouwchemische producten voor toepassingen in natte ruimtes op nagenoeg iedere ondergrond in zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. De naam Botament staat sinds 1988 voor systeembouw- materialen in professionele kwaliteit en is inmiddels een vaste waarde in de bouwwereld. “Met vertrouwen” omschrijft hun holistische filosofie.

iSOX is de exclusieve verdeler van Botament in België.

maatwerk-forcraftsmen
maatwerk-forcraftsmen

For Craftsmen | ‘Wet room solution’ op maat voor elk ontwerp

De mogelijkheden in badkamerafwerking zijn oneindig. Gaande van tegels in mozaiëk tot XXL formaat, maar ook decoratieve minerale pleisters en stucco’s worden gekozen als afwerking. Ook wastafels en baden worden alsmaar vaker afgewerkt in keramiek en stucco’s, en design inloopdouches zijn bijna een standaard norm geworden. Architecten en interieurvormgevers integreren deze graag in een eigen ontwerp. Wij zorgen voor een duurzame en vooral waterdichte kant-en-klare ondergrond in elk maatwerk.

Heb je een eigen ontwerp of een waterdichtingsvraag buiten de standaardmaten? Contacteer ons via www.forcraftsmen.be of mail naar hello@forcraftsmen.be, wij bieden een efficiënte waterdichte oplossing.