highend_badkamer_iSOX

Innovatieve productoplossingen voor de voorbereiding en renovatie van natte ruimtes

Zwembad_iSOX

Innovatieve productoplossingen voor de voorbereiding en renovatie van natte ruimtes

Brochures Vertikaal Bijgesneden

Wat iSOX biedt is waterdicht

iSOX biedt een totaalpakket van waterdichte oplossingen voor natte ruimtes. Onze hoogwaardige, innovatieve waterdichte bouwsystemen zijn snel, veilig en eenvoudig te installeren en zijn een meerwaarde voor elk bouwproject.

Gratis brochure voor wet room solutions

Hij is er, de gloednieuwe iSOX brochure met alle bouwsystemen voor natte ruimtes boordevol tips en trics, inclusief volledige productcatalogus. Een musthave voor elke aannemer, vakman of (interieur)architect die professioneel bezig is met natte ruimtes, wellness en zwembaden. Vraag deze brochure aan en wij bezorgen hem helemaal gratis!

WATERDICHTE BOUWSYSTEMEN

De iSOX bouwsystemen voor natte ruimtes bieden garantie en zekerheid dankzij de certifiëringen en kwaliteitslabels. Onze producten voldoen aan de ETAG 022, Europese norm voor waterdichtingssystemen én DIN 18534, Duitse norm voor de afdichting van binnenruimten. Al onze producten worden verdeeld via bouw-, tegel- en sanitairhandel.

Waterdichting voor tegels

Wil je een waterdichte ondergrond voor het betegelen van de wand of de vloer in een natte ruimte? Kies jouw specifiek bouwsysteem met iSOX bouwplaten, afdichtingsdoeken of -matten al naargelang de toepassing en ondergrond. Klik door en download de pdf van het hoofdstuk of vraag de volledige brochure aan.

Waterdichting voor stuc

Werk je de wand of vloer in een natte ruimte af met stuc, volg dan deze specifieke compoundafdichting instructies voor een 100% waterdicht resultaat. Klik door en download de pdf van het hoofdstuk of vraag de volledige brochure aan.

Specifieke waterdichting

Voor wellnesscentra en zwembaden is een perfecte waterafdichting de grootste uitdaging. iSOX biedt 100% waterdichte bouwsystemen en systeemcomponenten om hierin met glans te slagen. Ook waterdichte voorgevormde of volledig op maat gemaakte wellness elementen behoren tot ons gamma. Klik door en download de pdf van het hoofdstuk of vraag de volledige brochure aan.

WATERDICHTE MATERIALEN

Klik door en ontdek alle hoogwaardige, 100% waterdichte iSOX materialen en Botament systeemcomponenten.